Inca un site de tehnologie autohton adopta metoda spam ca fiind cea mai eficienta promovare ieftina in Romania. Ati auzit de soft.ro? Nici eu.
from Stiri <noreplay@helloinfonet.com>
subject Supercomputer
“Germania a realizat cel mai puternic supercomputer din Europa >> ” link-ul se duce pe acel site.
Si explicatia RETARDATA:
Ati primit acest email dintr-unul din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti client al companiei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa dvs. a fost facuta pulblic prin afisari cu caracter publicitar sau se regaseste in site-urile publice si a fost folosita pentru a va aduce la cunostinta serviciile noastre si pentru a va deschide o noua oportunitate de afaceri.
Plus MIZERIA asta: Mesajul nu poate fi considerat spam, deoarece, in acord cu prevederile canspam act/2003 si legea nr. 365/2002, contine toate informatiile de contact ale expeditorului precum si modalitatea de dezabonare. Apreciem si intelegem intimitatea dumneavoastra. Daca doriti sa nu mai fiti contactat de noi pe viitor, va rugam sa ne trimiteti un email adresa din site-ul respectiv de contact. Va multumim.


nu stiu dece te superi …este o informatie destul de interesanta, eu primesc zilnic mailuri cu viagra..
Pentru ca orice “specialist” stie ca in mediul online spam-ul este extrem de enervant. Si pentru ca nu aveau mailul meu din alte corespondente, pur si simplu l-au luat de pe blog si au considerat ca e “public”.